Cyber Data Risk

Hoe groot is de kans dat jouw bedrijf getroffen wordt door cybercriminelen?

Iedere dag vinden er cyberaanvallen plaats. Volgens het CBS zijn vooral bedrijven in de financiële sector en de energiesector regelmatig het slachtoffer van internetcriminelen. Een gerichte aanval kan de continuïteit van een bedrijf ernstig aantasten. Dit zorgt er onder andere voor dat de kosten hoog op kunnen lopen. Wil jij weten hoe groot de kans is dat internetcriminelen bij jouw bedrijf toeslaan?

Eén van de grootste misvattingen op het gebied van cybercrime is dat bedrijven denken dat zij geen risico lopen. Bijvoorbeeld omdat zij slechts een kleine onderneming zijn, niet over gevoelige informatie beschikken en er ‘niets te halen’ valt. Inmiddels is echter duidelijk dat hackers hun doelwit niet altijd bewust uitkiezen. Zij kijken welke sites makkelijk te hacken zijn en slaan hun slag. Iedereen kan dus slachtoffer worden.

Doe de Cyber Risico Scan voor jouw bedrijf

Maar liefst 75% van de websites is slecht beveiligd. Dit maakt het voor internetcriminelen extra makkelijk om toe te slaan. Wil jij weten hoe goed jouw bedrijf digitaal beveiligd is? Doe dan hier gratis de test en ontdek hoe veilig jouw online zaken ervoor staan. De scan test je website op meer dan 70.000 mogelijke bedreigingen. Beantwoord enkele vragen over jouw bedrijf en je ontvangt binnen 24 uur de uitslag waarmee je samen met de IT-afdeling van je organisatie aan de slag kunt.

Meer weten over cybercrime?

Nederlanders zijn onvoldoende op de hoogte van de risico’s die we online lopen door een slechte beveiliging. Wil jij meer weten over cybercrime? Wat is het precies? Hoe kun je er zelf voor zorgen dat internetcriminelen niet bij jou toeslaan? En wat moet je doen wanneer het toch misgaat? AdviseurPlus geeft antwoord op al je cybercrime-vragen.